Petrosaniul de altadata, ep.1









Comentarii

  1. cat bun simt aveau oamenii in acele vremuri se remarca din curatenia strazilor-si culmea ca majoritatea locuitorilor aveau "carte putina".

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum spuneam si intr-un alt comentariu pe aceasta pagina, civilizatia si curatenia in zona era la locul ei, oameni desi cu carte putina (ca peste tot in tara in aceea vreme) avea mult bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imipoti trimite si mie pe mail cartile postale scanate?

    Edy

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    dintr-o pura intamplare am ajuns pe acest blog si pot sa zic ca de 1 ora nu ma mai ridic de la calculator. Am vazut aici o fotografie de la Hateg cu celebrele locomotive cu cremaliera de la linia Subcetate-Caransebes, eu fiind un mare pasionat al acestui tip de locomotiva, poate mai mult din patriotism local, oricum as dori sa va intreb daca nu mai aveti si alte fotografii cu respectivele locomotive. Daca ma puteti ajuta, acesta e mailul meu claudiu_ne2000@yahoo.com.

    PS..."intamplarea face ca un exemplar din acea serie se patreaza chiar la depoul Petrosani"

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile pe aceasta pagina sunt moderate inainte de postare, de aceea va rog sa introduceti un singur comentariu, care va aparea pe site dupa ce va primi aprobarea administratorului!

Recomandari de postare:

Evitati sa comentati ANONYMOUS/ANONIM pentru ca aceste comentarii sunt de obicei sterse!

Incercati sa comentati decent, pentru ca daca injurati sau incercati sa jigniti pe cineva nu faceti decat sa ne dovediti ca inca nu v-a cazut coada!

HINTS: Daca nu aveti cont blogger, folositi optiunea OpenID unde va puteti loga cu conturile folosite pe alte formate de blog.

Daca nu aveti nici una nici alta folositi optiunea Nume / Adresă URL, unde va puteti scrie numele si adresa pagini personale!

Bine ati venit in Valea Jiului!

Postări populare de pe acest blog

Scurt Istoric al mineritului în Valea Jiului

Scurt istoric al bastinasiilor din Valea Jiului - Momarlanii

A fosta odata Uzina de Reparat Utilaj Minier Petrosani (U.R.U.M.P) - Locul unde a luat nastere "Coloana Infinitului lui Brancus"