Petrosani - un loc fara piscine sau alte locuri de agrement

Poate parea incredibil ca un oras cu peste 50.000 de locuitori sa nu aiba nici un loc de agrement, insa este cat se poate de adevarat! In ultimul an, s-au deschis 2 asemenea complexe de agrement in localitatile limitrofe, insa nici unul in oras, investitorii parca fiind fugariti de catre cei care pastoresc acest oras si situatia asta dureaza de ani de zile, desi proiecte de investitie au fost depuse pana acum si au fost cerute numeroase aprobari in acest sens. Intr-o vreme se promitea ceva in acest sens, si chiar se zvonea ca in acest an vom avea un Aqua Land, insa tot de atunci nu s-a mai auzit si nici nu s-a intreprins nimic in acest sens! In DEVA lucrarile de constructie sunt in toi, astfel ca pe langa optiuni ca si Calan Bai, Geoagiu Bai sau strandul municipal, devenii vor avea si un superb Aqua Land, timp in care noi vom prefera sa mergem in alte parti la zeci de kilometrii de casa, mai ales ca nici lacurile din zona nu mai prezinta o optiune de cand ... din ordinul nu stim cui ... sau cu ce drept ... au devenit lacuri particulare ... unde daca indraznesti sa te apropii ... risti sa te alegi in cel mai bun caz cu o alergatura buna.

Si ptr ca sunt un cetatean cu acte in regula si un contribuabil de buna credinta a acestui oras cu toate taxele achitate la zi si chiar in avans, imi permit sa pun si eu o intrebare ...

Stimate domnule primar ales Tiberiu Iacob Ridzi, cand aveti de gand sa faceti ceva in acest sens? Macar sa ne aratati ca se poate sau exista vreo sansa, mai ales cand in acest an, un sat sarac ca si Iscroni sau o comuna ca si Baru Mare au reusit sa gaseasca investitori si in acest an sa puna in practica asa ceva? De ce toti investitori ocolesc acest oras si prefera un sat sau o comuna sa investeasca in timpul in care, un oras cu peste 50.000 de locuitori nu au un loc de agrement, acum cand temperaturile depasesc 30 de grade?!
De ce la baza de agrement Bradet (unde exista o baza a unui vechi strand) este lasata in paragina si de peste un deceniu nu s-a reusit gasirea unui investitor serios in acest loc de vis care ar putea sa ne ofere (cum facea odata) multe momente de relaxare si liniste? De ce nici ptr strandul din cartierul Aeroport nu s-a putut gasi un investitor si nici interes nu exista?

Stiu ca nu este corect sa va punem in spate toate greselile celor dinaintea dumnevoastra, insa un strand in Municipiul Petrosani, cred ca era mai necesar si important decat doua sensuri giratorii mai mult sau mai putin utile, fara care cred ca mai puteau sta petroseneni linistiti inca un an de zile, in favoarea unui strand fara care stau de zeci de ani de zile ...

Nu ma astept la un raspuns, poate doar peste 4 ani cand vor fi alte alegeri, dar speram ca totusi ... se va face ceva si ptr noi cei care v-am mai dat un mandat.

Florin Mugurel

Comentarii

  1. Da, la scarbele alea de mineri locuri de agrement le trebuie. Probabil ca sa-si aminteasca perfect cum au ucis ei oameni la mineriade si cata bataie si-au luat la ultima. Agrement, nu? Nu, puscarii. De aia are nevoie Petrosaniul, nu de agrement. Puscarii si locuri publice de executie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca esti un redus sau o redusa mintal ... ti-a mai spus cineva? Imi pare rau doar de faptul ca nu te-ai numarat printre aia capaciti de mineri de care vorbesti, ca poate acum aveai inca ambele maini rupte si nu mai apucai sa scrii aberatiile astea care le poate debita doar cineva care e atat de prost incat dimineata cand se trezeste isi da seama ca ptr el a inceput o noua zi in care pana si Dumnezeu se intreba de ce l-a lasat pe pamant!

    A fost ultimul tau comentariu de redus sau redusa mintal pe acest blog in care incercam ca promovam decenta si nu prostii! Iti doresc sa ai parte de fisuri anale si doctorii in concediu!

    Over and out!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, cine a spus tampenia cu "scarbele de mineri" merita oasele rupte. La fel ca aia ca spun "scarbele de unguri", sau aia din afara care spun "scarbele de romani"...

    RăspundețiȘtergere
  4. da si u ai nevoie de un creier k asta p care il ai nu mai face fata:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Lipsa de la orele de limba si literatura romana isi spun cuvantul, dar mai ales la cele de gramatica, de aceia nu voi incerca sa traduc nimic din ce ai incercat sa scrii pentru ca este aproape imposibil, trecem peste si ar fi bine sa mai postezi aici, doar cand ai ceva de spus si mai ales inveti sa si scrii. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine e de acord sa-si bage pula-n masa si in tot neamul celuia care a facut primu post? Sa o futem pe sorsa si daca nu are ii facem noi futul in gura de zdreanta distrusa...Pisamas pe Bucurestiu vostru sau de unde mortii matii vi..date dreq de ratat BOMBA NUCLEARA sa cada pe mormantu lu tactu fututen nas da gaozar

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu locuiesc in petrosani si nu este asa cum ziceci voi.Avem un strand Aqua Land si avem si multe locuri unde ne putem relaxa,si parcuri dar si in natura.In petrosani sunt si multe peisaje superbe pe care nu le-a stricat nimeni.De exemplu luati Bucurerstiul.Acolo is multe locuri de agrement si stranduri dar pentru a le face s-au stricat multe peisaje.NU VA E RUSINE SA SCRISTI ASA CEVA?!?!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile pe aceasta pagina sunt moderate inainte de postare, de aceea va rog sa introduceti un singur comentariu, care va aparea pe site dupa ce va primi aprobarea administratorului!

Recomandari de postare:

Evitati sa comentati ANONYMOUS/ANONIM pentru ca aceste comentarii sunt de obicei sterse!

Incercati sa comentati decent, pentru ca daca injurati sau incercati sa jigniti pe cineva nu faceti decat sa ne dovediti ca inca nu v-a cazut coada!

HINTS: Daca nu aveti cont blogger, folositi optiunea OpenID unde va puteti loga cu conturile folosite pe alte formate de blog.

Daca nu aveti nici una nici alta folositi optiunea Nume / Adresă URL, unde va puteti scrie numele si adresa pagini personale!

Bine ati venit in Valea Jiului!

Postări populare de pe acest blog

Scurt Istoric al mineritului în Valea Jiului

Scurt istoric al bastinasiilor din Valea Jiului - Momarlanii

A fosta odata Uzina de Reparat Utilaj Minier Petrosani (U.R.U.M.P) - Locul unde a luat nastere "Coloana Infinitului lui Brancus"