Virșli - carnații cu miros de Hunedoara


Virșli sunt una din mandriile gastronomice ale judetului Hunedoara, locul lor de nastere fiind in zona Brad si Salasul de Sus. Ptr ca o jumatate din familia mea se trage din Brad, ai mei fac virșli de cand ma stiu, reteta fiind cea originala pastrata si respectata cu strictete, ingredientele de baza fiind carnea de capra si oaie. Primul lucru dupa care ii recunosti este mirosul inconfundabil si foarte persistent, insa dupa ce ii gusti odata nu ii mai uiti niciodata si nici nu te mai lasi de ei ;)

Daca vreodata aveti ocazia sa gustati acesti carnati delicati, asigurati-va ca sunt fierbinti (este unul din secrete, ptr ca asa veti avea parte de maximul de gust si placere) si aveti mult mustar la indemana! Nu ezitati sa ii gustati ptr ca va garantez ca veti avea o parte de o adevarata bucurie gastronomica ;)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Comentariile pe aceasta pagina sunt moderate inainte de postare, de aceea va rog sa introduceti un singur comentariu, care va aparea pe site dupa ce va primi aprobarea administratorului!

Recomandari de postare:

Evitati sa comentati ANONYMOUS/ANONIM pentru ca aceste comentarii sunt de obicei sterse!

Incercati sa comentati decent, pentru ca daca injurati sau incercati sa jigniti pe cineva nu faceti decat sa ne dovediti ca inca nu v-a cazut coada!

HINTS: Daca nu aveti cont blogger, folositi optiunea OpenID unde va puteti loga cu conturile folosite pe alte formate de blog.

Daca nu aveti nici una nici alta folositi optiunea Nume / Adresă URL, unde va puteti scrie numele si adresa pagini personale!

Bine ati venit in Valea Jiului!

Postări populare de pe acest blog

Scurt Istoric al mineritului în Valea Jiului

Scurt istoric al bastinasiilor din Valea Jiului - Momarlanii

A fosta odata Uzina de Reparat Utilaj Minier Petrosani (U.R.U.M.P) - Locul unde a luat nastere "Coloana Infinitului lui Brancus"