Vederi din Petrosani - cartier Colonie


Pe aceasta cale il salutam si ii multumim domnului primar Tiberiu Iacob Ridzi,, care in campania electorala desfasurata in cartierul Colonie din Petrosani, pe langa faptul ca ne-a oferit multe banere, ne-a facut si multe promisiuni printre care enumaram doar o viata curata, drumuri asfaltate, si locuri de joaca ptr copii. Atunci nu am stiut ca aceste locuri de joaca vor fi reprezentate de containerele vechi si negolite de secole, la care ajungem cu cizmele de cauciuc, prin noroiul vascos care acopera strazile ca si acum 200 de ani.

Semneaza: locuitorii acestui cartier, care ... v-au votat!

Comentarii

  1. Este pacat ca in Romania sunt considerati oameni hotarati si eficienti cei care vorbesc mult si tare in campaniile electorale...

    Ceea ce se poate face cu adevarat este implicarea activa a membrilor eficienti ai comunitatii in politica si sustinerea acestora de catre cei care de obicei prefera sa stea retrasi (adica sa nu se implice :) Oricum, suna un pic utopic un astfel de scenariu ...

    Felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate si in Petrosani traiesc romani, care prin traditia lor ca si neam, sunt genul care asteapta de la toata lumea sa faca ceva, dar ei ptr ei nu fac nimic sau chiar distrug tot ce ating si pe unde ajung.

    Tot la fel de adevarat este ca romaniilor trebuie sa le dai paine si circ gratuit, ptr a le castiga increderea atunci cand ai nevoie de ea si tocmai de aceea la noi in politica va castiga mereu cel care rage mai tare si da mai mult.

    Nu vreau sa zic ca T.I. Ridzi este mai slab gospodar decat cei dinaintea lui, insa duce mai departe traditia de a face ceva doar in 4 in 4 ani ptr o luna cat tine campania electorala, de aceea parca ne-am declara fericiti daca aceste alegeri s-ar tine macar din an in an ca uite asa ... se mai misca una alta.

    Multumesc ptr felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Conceptia ca Vlea Jiului este izolata de restul judetului este cea care s-a implementat in mintea locuitorilor din aceasta zona dar este una total falsa. Cand majoritatea judetului are o conducere galbena si valea jiului una portocalie cum vor sa le fie Foarte Bine ?
    De cat sa voteze cu foarte rau mai bine voteaza cu raul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Avand in vedere mafia care zace si aici si in toata aceasta tara, culoarea conteaza mai putin atata vreme cat le merg afacerile celor din spatele politicienilor guralivi prin campanii.

    Este pacat de acest oras si de Valea Jiului in general. Mizeria si gunoaiele ne ineaca, drumurile sunt praf si pulbere iar noi cheltuim bani grei din buget ptr balciuri cu artificii, care dau bine la electorat.

    Vinovati sunt si oamenii, care se lasa mintiti si pacaliti cu o plasa sau alte pomeni electorale din 4 in 4 ani.

    Romania te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Istoricul grec herodot spunea in scrierile lui ca nu a mai vazut asa oamenii curatii si gospodari ca dacii. Vazand realitatea din zilele noastre, ma gndesc serios daca avem vreo legatura cu iei sau sunt doar un mit pentru romanii di ziua de azi.
    -ne place doar sa consumam, fa sa producem;
    CEVA DE GENU: paraziti
    pacat pentru ca locuim o foarte frumosa!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile pe aceasta pagina sunt moderate inainte de postare, de aceea va rog sa introduceti un singur comentariu, care va aparea pe site dupa ce va primi aprobarea administratorului!

Recomandari de postare:

Evitati sa comentati ANONYMOUS/ANONIM pentru ca aceste comentarii sunt de obicei sterse!

Incercati sa comentati decent, pentru ca daca injurati sau incercati sa jigniti pe cineva nu faceti decat sa ne dovediti ca inca nu v-a cazut coada!

HINTS: Daca nu aveti cont blogger, folositi optiunea OpenID unde va puteti loga cu conturile folosite pe alte formate de blog.

Daca nu aveti nici una nici alta folositi optiunea Nume / Adresă URL, unde va puteti scrie numele si adresa pagini personale!

Bine ati venit in Valea Jiului!

Postări populare de pe acest blog

Scurt Istoric al mineritului în Valea Jiului

Scurt istoric al bastinasiilor din Valea Jiului - Momarlanii

A fosta odata Uzina de Reparat Utilaj Minier Petrosani (U.R.U.M.P) - Locul unde a luat nastere "Coloana Infinitului lui Brancus"