Traficul inspre statiunea Parang este paralizat !


Ieri la aceasta ora traficul inspre sau dinspre statiunea Parang a fost complet paralizat de masinile care s-au blocat pur si simplu pe acel drum ingust care duce pana la baza statiunii ! Motivul principal fiind acela ca sensul de urcare este blocat de catre masinile turistilor care vin la sfarsit de saptamana la munte, astfel ca pe kilometrii intregi se poate circula doar pe un singur sens, iar drumul este extrem de stramt. Vina nu o au neaparat acesti turisti ci mai degraba autoritatile locale, care de ani de zile inca nu au fost capabili sa faca o parcare mare la baza muntelui, iar traficul si afluenta de turisti a crescut de la an la an ! Inca nu s-au gasit solutii in aceasta privinta si se pare ca nici nu sunt semne ca s-ar cauta vreunele. Drumul pana la statiune dupa ce ca este praf si pulbere, nu este curatat suficient si nici material antiderapant nu este aruncat constant, astfel ca iesirile in decor sunt destul de dese datorita formarii poleiului, numai ieri in timp ce am avut o tentativa nereusita de a urca si am mers mai bine de 1 km in marsarier in incercarea ca macar sa ne intoarcem, am vazut 2 astfel de iesiri si chiar noi am avut una din nefericire insa multumim lui Dumnezeu ca fara urmari nici ptr noi si nici ptr masina.

Ca si cetatean al acestei comunitatii, care isi plateste taxele si impozitele la zi as indrazni pe aceasta cale sa intreb autoritatile locale si judetene cand se vor lua masuri in aceasta privinta, si cand in Parang va exista o parcare mare si civilizata in care turisti sa isi poata lasa masinile in siguranta si de asemenea sa nu mai fie nevoiti sa blocheze un drum si asa stramt ?! Este totusi posibil sa acorzi atat de putina importanta unui asemenea obiectiv turisic ? De ce la sfarsit de saptamana nu este prezenta la baza politia rutiera ptr a ajuta la dirijarea traficului si care dealtfel in afara de faptul ca sta la panda cu radarul nu este capabila de nimic in orasul asta ? Cum cred ei ca se mai poate face turism in aceste conditii si de ce nu inteleg odata ptr totdeauna ca acest obiectiv turistic este unul de o importanta vitala ptr Valea Jiului ?

Nu speram sa primim un raspuns, insa speram ca cei pe care ii platim din banii publici si care sunt responsabili ptr acesta situatie sa se gaseasca solutii cat mai urgent !

Florin Mugurel

Comentarii

  1. Nu se va gasi nici o solutie, din pacate. Ei isi vor incasa banii, noi vom suferi...si tot asa. Cum spunea si Brucan, poate peste inca 20 de ani ne va fi mai bine...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile pe aceasta pagina sunt moderate inainte de postare, de aceea va rog sa introduceti un singur comentariu, care va aparea pe site dupa ce va primi aprobarea administratorului!

Recomandari de postare:

Evitati sa comentati ANONYMOUS/ANONIM pentru ca aceste comentarii sunt de obicei sterse!

Incercati sa comentati decent, pentru ca daca injurati sau incercati sa jigniti pe cineva nu faceti decat sa ne dovediti ca inca nu v-a cazut coada!

HINTS: Daca nu aveti cont blogger, folositi optiunea OpenID unde va puteti loga cu conturile folosite pe alte formate de blog.

Daca nu aveti nici una nici alta folositi optiunea Nume / Adresă URL, unde va puteti scrie numele si adresa pagini personale!

Bine ati venit in Valea Jiului!

Postări populare de pe acest blog

Scurt Istoric al mineritului în Valea Jiului

Scurt istoric al bastinasiilor din Valea Jiului - Momarlanii

A fosta odata Uzina de Reparat Utilaj Minier Petrosani (U.R.U.M.P) - Locul unde a luat nastere "Coloana Infinitului lui Brancus"