Virșli - carnații cu miros de Hunedoara
Virșli sunt una din mandriile gastronomice ale judetului Hunedoara, locul lor de nastere fiind in zona Brad si Salasul de Sus. Ptr ca o jumatate din familia mea se trage din Brad, ai mei fac virșli de cand ma stiu, reteta fiind cea originala pastrata si respectata cu strictete, ingredientele de baza fiind carnea de capra si oaie. Primul lucru dupa care ii recunosti este mirosul inconfundabil si foarte persistent, insa dupa ce ii gusti odata nu ii mai uiti niciodata si nici nu te mai lasi de ei ;)
Daca vreodata aveti ocazia sa gustati acesti carnati delicati, asigurati-va ca sunt fierbinti (este unul din secrete, ptr ca asa veti avea parte de maximul de gust si placere) si aveti mult mustar la indemana! Nu ezitati sa ii gustati ptr ca va garantez ca veti avea o parte de o adevarata bucurie gastronomica ;)
Intr-adevar, sunt foarte gustosi!
RăspundețiȘtergereAr trebui exportati si in America ;)!
Nu te-ai gandit tu sa iti dezvolti o asemenea afacere? :D
RăspundețiȘtergere