Pennymarket si in Petrosani

In curand se va deschide si in municipiul Petrosani PennyMarket, magazin care apartine retelei concernului german Rewe, prezent in Romania prin supermarketurile Billa, centrele de megadiscount XXL, Selgros-Fegros, si magazinele de tip discount Penny Market. Acestia au cumparat in centrul municipiului Petrosani un teren, unde intentioneaza sa deschida un supermarket de tip Penny Market, si unde deja au inceput lucrarile de demolare al vechiului Consmin, dupa indelungi tergiversari din partea autoritatilor locale, pe motiv ca structura solului nu ar fi potrivita pe o astfel de constructie si ar perclita fundatia biserici catolice aflate in apropiere. Bineinteles ca aceasta erau povesti, de genul : "Hai sa mai scoatem o spaguta" de undeva si a intereselor locale, dar pana la urma se pare ca acest magazin oricum va fi construit.
Acesta lucru este pozitiv ptr locuitorii Vaii Jiului, datorita faptului ca acest timp de magazine vine cu oferte foarte bune mai ales in ce privesc ofertele la alimente. Amplasarea nu o putem considera una tocmai potrivita ca locatie, insa ... pana la urma este bine ca magazinul Artima de peste drum, va avea concurenta seriosa, iar locuitorii orasului nu au decat de castigat.
Pana la sfarsitul anului se pare ca se va mai construii un asemenea magazin si in Lupeni, iar unul sub brendul Billa in Petrila.

Florin Mugurel

Comentarii

  1. ei pe cind innaugurare??

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca lucrarile sunt temporar sistate din cauza discutiilor interminabile cu Biserica Catolica din apropiere legate de o posibla amenintare a structurii de rezistenta odata cu aceste lucrari ! Nu sunt justificate aceste temeri, a fost demonstrat de catre constructor asta dar ... mai este de lucru sa ii convinga si pe ei ... si uite asa ... daca il Vulcan e aproape gata, si in cateva zile se inaugureaza deja in Petrila, in Petrosani desi primul inceput ... inca nu se stie nimic concret, si iaca asa ne-am ales cu un teren viran oribil in mijlocul orasului si ... deocamdata cam atat ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile pe aceasta pagina sunt moderate inainte de postare, de aceea va rog sa introduceti un singur comentariu, care va aparea pe site dupa ce va primi aprobarea administratorului!

Recomandari de postare:

Evitati sa comentati ANONYMOUS/ANONIM pentru ca aceste comentarii sunt de obicei sterse!

Incercati sa comentati decent, pentru ca daca injurati sau incercati sa jigniti pe cineva nu faceti decat sa ne dovediti ca inca nu v-a cazut coada!

HINTS: Daca nu aveti cont blogger, folositi optiunea OpenID unde va puteti loga cu conturile folosite pe alte formate de blog.

Daca nu aveti nici una nici alta folositi optiunea Nume / Adresă URL, unde va puteti scrie numele si adresa pagini personale!

Bine ati venit in Valea Jiului!

Postări populare de pe acest blog

Scurt Istoric al mineritului în Valea Jiului

Scurt istoric al bastinasiilor din Valea Jiului - Momarlanii

A fosta odata Uzina de Reparat Utilaj Minier Petrosani (U.R.U.M.P) - Locul unde a luat nastere "Coloana Infinitului lui Brancus"